Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (2.59 secunde)
Tatal sau a fost negustor de haine si apartinea religiei jainiste.
Fizica cuantica ofera o explicatie stiintifica pentru existenta sufletului Doi oameni de stiinta specializati in fizica cuantica sustin ca pot demonstra existenta sufletului, scrie Daily Mail.
Modul in care ne manifestam sexual, influentat de prima experienta intima Circumstantele in care o persoana isi pierde virginitatea sunt importante pentru dezvoltarea sa de mai tarziu si, mai important, ii influenteaza viata intima pentru tot restul vietii, potrivit unui studiu aparut in publicatia Journal of Sex and Marital Therapy.
Daca in anul 1960 cei mai multi nascuti vii (in jur de 37%) aveau mame cu varsta intre 20-24 ani, in 2010 cei mai multi (29,6%) au avut mame cu varsta intre 25-29 ani, arata statisticile INSSE.
V-ati intrebat vreodata de ce in baruri muzica este data foarte tare, astfel incat devine imposibil de purtat o conversatie? ... muzica tare stimuleaza consumul mai rapid de alcool, cel putin in randul femeilor tinere.
Dementele senile debuteaza obisnuit intre 65 si 70 de ani, mai rar si neobisnuit sub aceasta varsta (considerata uzuala pentru dementele presenile) si evolueaza spre o regresie globala a activitatii intelectuale si a personalitatii bolavului, ca urmare a procesului de atrofie corticala, cu placi senile si degenerescente neurofibrilare.
De cate ori v-ati oprit din fuga rutinei zilnice pentru a va indrepta atentia spre interior? De cate ori v-ati pus intrebarea:
Prin simpla accesare a site-ului, copiii pot alege testul in functie de grupa de varsta din care fac parte.
FARCAS) Aeronave neobisnuite Dincolo de faptul ca aceasta solutie ajuta la pastrarea integritatii acelui "Noi nu mai investigam OZN-uri", noua terminologie are si alte avantaje.
Gabriel De la Torre, un om de stiinta de la Universitatea din Cadiz, Spania, crede ca omenirea nu ar putea face fata socului produs de o eventuala intalnire cu o civilizatie extraterestra:
Ultima parte a slujbei de inmormantare este momentul des­partirii, al primirii ultimului salut, care se concretizeaza prin sa­rutarea cea mai de pe urma data mortului.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
Un set de intrebari ale interviului au fost formulate de Philippe Solal, doctor in filosofie, autor de carti si profesor asociat la INSA (l’Institut National des Sciences Appliquees) din Toulouse, pentru discipline precum comunicarea prin expresie, psihologie sociala, sau filosofia stiintei.
In ultima vreme, in mass-media se utilizeaza foarte des termenul de "psihopat", din cauza inmultirii faptelor antisociale, care la prima vedere nu au nicio logica, nicio motivatie. Psihopat este un cuvant care suna infricosator si cei mai multi il leaga de crime si fapte oribile.
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide.
FARCAS) - Continuare - Baze de date in comun Intre altele, punerea in comun a bazelor de date privind observatiile FAN, din diverse surse, ar putea permite, unor cercetatori in stiinte exacte, stiinte sociale sau ufologi, studii generale si de specialitate cu privire la aceste fenomene.
30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA! ... Toata literatura lumii ne-a lasat povesti extraordinare de iubire. ... Inveti enorm despre lume, citind marile romane de iubire, pentru ca iubirea este si o forma de cunoastere a lumii prin intuitie.
Ziua de nastere 16: personalitate Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, cei nascuti pe 16 sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, ale vietii. Sunt interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism, etc.
Magda Marincovici) Ciocolata cu 60% concentratia de cacao mareste capacitatea de concentrare si daca este bogata in teanina, un aminoacid, cicolata ar putea reduce tensiunea arteriala.
Se implineste un an de cand parintii copiilor cu autism s-au bucurat de reusita obtinuta in lupta atat cu boala dar si cu sistemul de stat: psihoterapia se deconteaza prin sistemul de asigurari de sanatate.
google-analytics.com